lørdag 15. januar 2011

Gi fingern til religion


Religion er galskap satt i system for de svake, de gale og de ensomme. Uten religion kunne vi forholdt oss til hverandre som individer, som produkter av våre meninger og handlinger og ikke som produkter av vår tro.

Religion gjør den svake sterk uten meningers mot og uten personlig ansvar, religion gjør individet svakt og farligt i egenskap av massens kraft.

Gi fingern til religion-for et bedre samfunn.

MEDIA
vg vg

5 kommentarer:

  1. Du tar feil på ett MEGET viktig punkt.
    Islam er ikke kun en religion, men også en politisk filosofi. Så sammenligner du for eksempel kristne statsdannelser med muslimske ser du umiddelbart stor forskjell. Ja religioner starter krig. Men de polemetikk som føres fra ekstreme muslimske grupper er politisk.

    SvarSlett
  2. Dette er jo bare forferdelig.Og dessuten:Hvorfor er disse islamistgruppene her,mens vi skal utvise Maria Amelie som vil bli en samfunnsstøtte og som ikke har noe slikt bak seg?

    SvarSlett
  3. Det beste hadde vært å innført lovforbud mot ALL religion,både Kristendom og Islam:)

    NEI til gammel OVERTRO!

    SvarSlett
  4. Slikt sett må vi innføre ett forbud mot alle som tror. Samma hva de tror på!

    Tror du må skille snørr og bart her gutten min, og få deg ett perspektiv. Dersom du tror at du løser alle de store problemene ved å fjerne religion skal du være klar over at du sitter igjen med det som kalles mennesker. Slike som du som er villig til å innføre med makt forbud på det du selv ikke tror på. Slike som ikke har annet mål for livet enn skaffe seg selv gehør for det de selv tror på og du får ett blodbad verden ikke har sett makan til.

    Tror du må skille ekstremisme og tro. Ser ikke den helt store utfordringen med haren krishna, eller hinduer. Heller ikke dagens kristne. Skjønner du er skeptisk til muslimer. Fint, men mister du gangsyn slik du har gjort her og snøvler ut statements i blinde skaffer du deg selv ett nytt problem.

    Stalin og Nordkorea er gode eksempler på hva som skjer der hvor religion er/var forbudt.

    Det er dette du vil innføre. Takk til deg for enkle løsninger...

    SvarSlett
  5. Til Vidar: Så Muslimer skjønner du at jeg er skeptisk til,så m andre ord så er du en RASIST,og slike som deg diskuterer jeg ikke med....

    SvarSlett